Partners

Samenwerken voor optimale informatiebeveiliging.

Samenwerking

PointGroup werkt samen met organisaties die ook een passie hebben voor informatiebeveiliging en zich bewezen hebben in de securitywereld.
 

Deze zorgvuldig geselecteerde partners staan samen met PointGroup garant voor betrouwbare en hoogwaardige beveiligingsoplossingen. 

Business Partners

The S-Unit staat voor het verbeteren van uw verdediging door deze te confronteren met offensieve security. Via een penetratietest, code analyse en/of architecture review identificeert The S-Unit kwetsbaarheden en maken ze tastbaar hoe dit de organisatie kan beïnvloeden. Diepe technische kennis, dichte betrokkenheid met de security community en een gezonde dosis creativiteit maken elke S-Unit opdracht tot maatwerk. The S-Unit: start today, secure tomorrow.

Bekijk website

Met de Managed Security Services van FOX-IT vormen de experts een externe aanvulling op uw interne beveiligingsteam. Zij houden uw digitale omgeving 24 uur per dag, 7 dagen in de week in de gaten.

Bekijk website

Technologie partners

COMPAREX Nederland maakt deel uit van de COMPAREX Group, dé internationale IT provider gespecialiseerd in licentiemanagement, -inkoop, (technisch) productadvies en professionele cloud diensten. Met ruim 30 jaar ervaring bedient COMPAREX alle markten: de publieke sector, SMB en grote internationale organisaties.

Bekijk website

Telindus, onderdeel van de Proximus Groep, is de onafhankelijke specialist en leverancier op het gebied van access, connectivity en datacenteroplossingen in combinatie met managed services en multi-vendor support.

Bekijk website

SoftwareONE Nederland verkoopt sinds 2008 softwarelicenties en Software Asset Management-diensten aan middelgrote tot grote organisaties in heel Nederland. Grote overheidsinstellingen, banken en commerciële bedrijven behoren tot de klantenkring van SoftwareONE. Het hoofdkantoor van SoftwareONE is gevestigd in het Zwitserse Stans.

Bekijk website

Comsoft direct is een dochteronderneming van de Duitse beursgenoteerde Bechtle AG. Bechtle AG is actief op het gebied van IT gerelateerde diensten en de directe verkoop van IT-producten. Comsoft direct heeft Microsoft Gold-certificering in Software Asset Management en License Solutions. Daarnaast beschikt Comsoft direct ook over certificeringen van vele andere softwareproducenten, zoals Adobe, CA, Citrix, Lotus, Symantec, VMWare. 

Bekijk website

Partners

Gemalto is een marktleider op het gebied van sterke authenticatie en identiteit-beheer. Gemalto is een van de grootste data beveiligingsbedrijven ter wereld en levert data security oplossingen aan organisaties en marktleiders over de hele wereld met oplossingen voor zowel het datacenter als de cloud. SafeNet Authenticatie Service (SAS), onderdeel van Gemalto, de gerenommeerde beveiligingssoftware is eenvoudig binnen 30 minuten te installeren en implementeren. Geschikt voor kleinere tot de grootste bedrijven, of u nu een paar werknemers heeft of miljoenen gebruikers.

Bekijk website

Forcepoint behoedt gebruikers, data en netwerken voor de meest geavanceerde aanvallen, van dreigingen van binnenuit tot gevaren van buitenaf en beschermt overal. Forcepoint beveiligt data in de cloud, onderweg en op kantoor, vereenvoudigt compliance en maakt het mogelijk op betere wijze beslissingen te nemen om beveiliging te stroomlijnen. Forcepoint stelt organisaties in staat zich te focussen op hun belangrijkste bedrijfsaspecten terwijl ze routineuze beveiligingstaken automatiseren. Meer dan 20.000 organisaties wereldwijd vertrouwen op Forcepoint. Het bedrijf is gevestigd in Austin, Texas en is wereldwijd actief in sales, service, beveiligingslaboratoria en productontwikkeling. Forcepoint is een samenwerking tussen de Raytheon Company en Vista Equity Partners. 

Bekijk website

Hewlett Packard Enterprise is een toonaangevende leverancier van compliance- en beveiligsingslossingen voor moderne ondernemingen die het risico willen beperken in hun hybride omgeving en deze willen beschermen tegen geavanceerde dreigingen.

Bekijk website

RSA, de security divisie van EMC, is de belangrijkste leverancier op het gebied van beveiliging en risk & compliancy management oplossingen voor de zakelijke markt.
RSA helpt 's werelds grootste organisaties met het oplossen van hun meest complexe en gevoelige beveiligingsuitdagingen. Deze uitdagingen omvatten het beheer van organisatorische risico's, bescherming van mobiele toegang en samenwerking, het voorkomen van online fraude en het verdedigen tegen geavanceerde dreigingen.

Bekijk website

Voor al 20 jaar, heeft Check Point de missie om het internet te beveiligen. Vanaf het uitvinden van de Firewall naar het leiden van de Network Security industrie. Check Point richt zich op de ontwikkeling van technologieën die nodig zijn om bedrijven te beveiligen, omdat het Internet continue blijft veranderen.

Bekijk website

Blue Coat Systems reduceert de kosten en complexiteit van hedendaagse netwerken met oplossingen voor betere internet security en bandbreedtemanagement. Blue Coat biedt krachtige appliances, gebaseerde architectuur gecombineerd met client software en een centrale management schil. Gebruikers kunnen rekenen op schaalbaarheid en bedrijfskritische betrouwbaarheid en security.

Bekijk website

Centrify is een unified identity management voor Datacentre’s, cloud en mobiele omgevingen. Centrify’s Identitey management software en cloud-gebaseerde Identity-as-a-service (IDaaS) oplossingen leiden tot kostenverlaging, flexibiliteit en veiligheid door gebruik te maken van de bestaande identiteit infrastructuur (AD) van een organisatie om single sign-on, role-based access control, priviliged identity management, auding en compliance mogelijk te maken.

Bekijk website

KvK nummer : 70888566
BTW nummer : NL858499174.B01